Dé plek voor decoratie en cadeau artikelen

Bezorgen/ophalen

Ik doe mijn best om de bestelling binnen twee werkdagen te verwerken en te verzenden. Kosten voor het verzenden zijn voor eigen rekening. 

Ook kun je ervoor kiezen om de bestelling bij mij thuis op te halen in Toldijk. Mocht je hier voor kiezen, dan zal ik contact met je opnemen zodra ik de bestelling in goede orde heb ontvangen.

Retourneren

Ben je niet tevreden over de aankoop?
Dan is het mogelijk om de bestelling binnen veertien dagen na aankoop te retourneren. De retourtermijn gaat in op de dag dat je je bestelling hebt ontvangen.
Stuur mij een mail voor meer informatie. 

Retourkosten zijn voor eigen rekening.

Veel gestelde vragen

Retourneren

Ben je niet tevreden over de aankoop?
Dan is het mogelijk om de bestelling binnen 14 dagen na aankoop te retourneren. De retourtermijn gaat in op de dag dat je je bestelling hebt ontvangen.
Stuur mij een mail voor meer informatie. 

Retourkosten zijn voor eigen rekening.

Disclaimer

Op deze pagina vind je de disclaimer van http://www.afleur.nl, zoals deze beschikbaar is gesteld door AFleur. In deze disclaimer geven wij aan onder welk voorbehoud wij de informatie op onze website aanbieden.

Intellectueel Eigendom
Het gebruik van de informatie op deze website is gratis zolang je deze informatie niet kopieert, verspreidt of op een andere manier gebruikt of misbruikt. Je mag de informatie op deze website alleen hergebruiken volgens de regelingen van het dwingend recht.

Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van AFleur is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website her te gebruiken. Het intellectueel eigendom berust bij AFleur.

Geen garantie op juistheid
Voor de prijzen die op onze website staan, geldt dat wij streven naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de realiteit en de bedoelde prijzen. Fouten die daarbij ontstaan en herkenbaar zijn als programmeer dan wel typefouten, vormen nooit een aanleiding om een contract dan wel overeenkomst met AFleur te mogen claimen of te veronderstellen.

AFleur streeft naar een zo actueel mogelijke website. Mocht ondanks deze inspanningen de informatie van of de inhoud op deze website onvolledig en of onjuist zijn, dan kunnen wij daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden.

De informatie en/of producten op deze website worden aangeboden zonder enige vorm van garantie en of aanspraak op juistheid. Wij behouden ons het recht voor om deze materialen te wijzigen, te verwijderen of opnieuw te plaatsen zonder enige voorafgaande mededeling. AFleur aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige informatie die op websites staat waarnaar wij via hyperlinks verwijzen.

Wijzigingen
Mocht deze disclaimer wijzigen, dan vindt u de meest recente versie van de disclaimer van http://www.afleur.nl op deze pagina.

Betaalmethodes

Via de webshop is het mogelijk om te betalen met iDeal, Creditcard of vooruitbetalen.